Over ons

De website Advocaat-amsterdam.nl is eigendom van Fliaris. Onze passie is het bij elkaar brengen van potentiële cliënten en dienstverleners. Wij zijn gedreven om de juiste match te maken tussen vraag en aanbod. We onderzoeken welke vraag er is en hoe het aanbod hier het beste op aansluit. Alleen zo krijgen we een win-win situatie en daar ontlenen we ons bestaansrecht aan.

Het succes van Advocaat-amsterdam.nl is te danken aan de uitstekende vindbaarheid. De website is reeds jaren in de top van de zoekmachines te vinden wanneer potentiële cliënten zoeken naar een advocaat in Amsterdam. Daarnaast biedt de website een unieke mogelijkheid voor potentiële cliënten een zaak te beschrijven, waar advocaten op kunnen reageren. Uiteraard kunnen potentiële cliënten ook zelfstandig een advocaat zoeken.

Het gebruik van deze website voor potentiële cliënten is kosteloos. Een advocaat kan voor een kleine investering zichzelf al presenteren en reageren op ingediende zaken door potentiële cliënten.

Fliaris is onafhankelijk en op geen enkele wijze verbonden met een advocatenkantoor. Er zijn bij Fliaris ook geen advocaten in dienst. Het bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66677645