Veelgestelde vragen door clienten

Op deze link vindt u hier meer informatie over.

Juristen of advocaten zijn niet in dienst bij Fliaris (de onderneming achter advocaat-amsterdam.nl), noch treedt Fliaris op als haar opdrachtgever.

Nee, wij zijn niet gelieerd aan een advocaat of een advocatenkantoor.

Fliaris wordt geen partij bij overeenkomsten die tussen opdrachtgevers en juristen of advocaten tot stand komen als gevolg van, of met gebruikmaking van, de diensten van Fliaris. Fliaris aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de totstandkoming, inhoud en uitvoering van dergelijke overeenkomsten.

Deze website is ontwikkeld in opdracht van Fliaris. Deze onderneming heeft zich gespecialiseerd in het vindbaar maken van diensten. Wilt u meer weten over Fliaris, dan kunt u op deze link klikken.

Helemaal niks! Aan de advocaten die op deze website te vinden zijn vragen we een bijdrage voor beheer van deze website.

Veelgestelde vragen door advocaten

Met gedragsregel 2 lid 2 is het een advocaat niet geoorloofd om beloning of provisie toe te kennen voor het aanbrengen van opdrachten. Wel is het in beginsel toegestaan om gratis of tegen een vaste periodieke vergoeding (redelijk advertentietarief) deel te nemen aan een koppelwebsite. Advocaat-Amsterdam.nl werkt met gratis abonnementen en tegen een vaste periodieke vergoeding. Daarmee lijkt het toegestaan voor advocaten om een profiel te hebben op deze website. Het blijft de verantwoordelijkheid van elke advocaat om zelf na te gaan of een profiel op deze website in strijd is met (gedrags)regels. Lees hier wat de Orde van Advocaten schrijft over koppelwebsites.

Het succes van Advocaat-amsterdam.nl is te danken aan de uitstekende vindbaarheid. De website is reeds jaren in de top van de zoekmachines te vinden wanneer gezocht wordt naar een advocaat in Amsterdam of vergelijkbare termen. Dit betekent dat juist die mensen die op zoek zijn naar een advocaat in Amsterdam op onze website komen.

De meeste bezoekers van deze website zijn op zoek naar een advocaat voor hun specifieke zaak binnen één rechtsgebied. We vinden het belangrijk dat zij een advocaat vinden die gespecialiseerd is om hun zaken te behandelen. Vandaar dat we graag weten wat elk hoofdspecialisme van elke advocaat.

Het is mogelijk om in uw profiel naast uw hoofdspecialisme, meerdere rechtsgebieden op te geven. In de meeste gevallen zal een cliënt op deze website alleen zoeken op het hoofdspecialisme van de advocaat. Mogelijk dat hier in bepaalde gevallen van afgeweken wordt.

Elke dag waarvan de downtime meer bedraagt dan een kwartier wordt uw abonnement automatisch verlengd met één dag. Deze garantie kunnen we u bieden, omdat we samenwerken met een betrouwbare hostingpartner.

Op dit moment is er nog geen maximum aantal geformuleerd. Mocht het aantal advocaten hard blijven groeien op deze website dan zullen we per rechtsgebied een maximum aantal formuleren. Het doel van onze dienstverlening is de vindbaarheid van advocaten verbeteren, als deze in het gedrang komt, zullen inschrijvingen (tijdelijk) geblokkeerd worden.

Wij doen onze uiterste best om u zo zichtbaar mogelijk te maken. Onze onderneming ontleent daar ons bestaansrecht aan. Het geven van een garantie is lastig, omdat deze moeilijk meetbaar is. We monitoren constant de zichtbaarheid van onze klanten. En mocht deze onvoldoende zijn, dan nemen we meteen actie door het aanpassen van bepaalde algoritmes.

Ja, voor de duur waarvoor het oorspronkelijke abonnement aangegaan is. Er geldt een opzegtermijn van 7 dagen.

Deze website is ontwikkeld in opdracht van Fliaris. Deze onderneming heeft zich gespecialiseerd in het vindbaar maken van diensten. Wilt u meer weten over Fliaris, dan kunt u op deze link klikken.

Ja, dat is mogelijk. Elk abonnement is gekoppeld aan maximaal één advocaat.